Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'not working'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. First of all, congrats for all stuff GSAP! This is a wonderful piece of work! Secondly, I've encountered issues with Draggable, while using React 16.5: Using Draggable.create(target) doesn't allow the user to drag the element at all. A 3d transform is set on the element, having all 0px values, but the element itself doesn't move. The onDrag / onDragEnd / onDragStart handlers aren't called. On the other hand, the onPress handler is called, but two times every click, once with a PointerEvent type event payload, and with a MouseEvent, the second time. Also, it's important to point out that using GSAP 1.19.1 / 2.0.0 / 2.0.2 with React 16.4 and lower doesn't reproduce the issue, nor does it cause the onPress handler to be called twice. It only gets called once, with a PointerEvent. However, I was able to reproduce this issue using GSAP 1.19.1 / 2.0.0 / 2.0.2, with React 16.5. If there's anything more needed, I'll happily provide more details. componentDidMount() { const lis = document.getElementsByTagName('li'); Draggable.create(lis, { cursor: 'grab', onPress(event) { console.log(event); }, onDragEnd() { TweenMax.to(this.target, 0.5, { x: 0, y: 0 }); } }); } Thanks in advance!
  2. So my issue is that everything in my tweenMax is working except the left part - it is changing color and things are good but not the movement.Why is that happening?Thanks
  3. Hey folks. I got a rather simple problem. Please check out the code pen. Run it and then comment out the JS and comment in the CSS. What do I do wrong? Thanks.
  4. Here's my sample code. Pretty simple. Yet it doesn't work on my server. I don't see a coding problem. Do I need to change a server setting? Url is www.leadsgopro.com. Please help. <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <style> body{ background-color: black; } html, body, #container { width:100%; height:100%; } </style> <script src="http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/gsap/1.17.0/TweenMax.min.js"></script> <script> TweenMax.to(".logo", 2, {left:600}); </script> </head> <body> <div id="container"> <img id="logo" class="logo" src="http://gravatar.com/avatar/5a224f121f96bd037bf6c1c1e2b686fb?s=512" height="150" width="150"> </div> </body> </html>
  5. Might be a Flash question, but still, since all the animations are done with TweenLite (fabulous library, btw), I'm asking here. When I publish my animation (swf and html) and open it in IE, the animation doesn't start. I can see only the first frame, but if I open .swf in Windows Explorer, everything works fine. I have three layers in Flash - one with actionscript and two with symbols. Only one frame exists, since everything is done in AS. Thanx to anyone for answering...
  6. Hi everyone, I'm new here so thanks in advance for any communal help I receive. I have a canvas element I'm rotating onMouseMove. Here's the example: http://mikewatt.info/dev/html5_tests/wheel/wheel.html My problem is that 'shortRotation' is not working. Right now I'm using simply 'rotation' because it's working and illustrates the problem area I'm having. If you click the mouse down and drag over the horizontal middle of the circle on the right hemisphere, you'll see the wheel jump 360 degrees to come back to where your mouse is. That's where I need 'shortRotation' but it's not working. Anybody know why? Thanks in advance, mikebikeboy
×