Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'loadermax xml'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I'm creating this xml file using PHP. When I setup php to echo the follow. Her is my issue. This doesnt work: <data> <LoaderMax name="queue" prependURLs="Images/" childrenVars="width:700,height:630,scaleMode:proportionalInside" alpha="0" load="true"> <ImageLoader name="Company Logo" url="Bed_bath_and_Beyond.png" estimatedBytes="31641" width="750" height="275"/> <ImageLoader name="Image" url="T-shirt.jpg" estimatedBytes="8611" Item_Id="1" Title="Men T-Shirts" Quick_Desc="Starting at $14.99 each..." Savings_amt="65% off"/> <ImageLoader name="Image" url="T-shirt.jpg" estimatedBytes="8611" Item_Id="3" Title="Women T-Shirts" Quick_Desc="Starting at $30.11 each..." Savings_amt="20% off"/> </LoaderMax> </data> --- onChildComplete:imageCompleteHandler public function imageCompleteHandler(event:LoaderEvent):void { trace(event.target.content); var loadedImage:ContentDisplay = event.target.content as ContentDisplay; //you must manually add the loadedImage to the display list addChild(loadedImage); TweenLite.to(loadedImage, 1, {alpha:1}); } What is being traced: [object ContentDisplay] [object ContentDisplay] [object ContentDisplay] [object ContentDisplay],[object ContentDisplay],[object ContentDisplay] I only have 3 images so I understand this: [object ContentDisplay] [object ContentDisplay] [object ContentDisplay] Why am I getting this: [object ContentDisplay],[object ContentDisplay],[object ContentDisplay] This works: <data> <ImageLoader name="Company Logo" url="Images/Bed_bath_and_Beyond.png" estimatedBytes="31641" width="750" height="275" scaleMode="proportionalInside" alpha="0" load="true"/> <ImageLoader name="Image" url="Images/T-shirt.jpg" estimatedBytes="8611" Item_Id="1" Title="Men T-Shirts" Quick_Desc="Starting at $14.99 each..." Savings_amt="65% off" width="700" height="630" scaleMode="proportionalInside" alpha="0"load="true"/> <ImageLoader name="Image" url="Images/T-shirt.jpg" estimatedBytes="8611" Item_Id="3" Title="Women T-Shirts" Quick_Desc="Starting at $30.11 each..." Savings_amt="20% off" width="700" height="630" scaleMode="proportionalInside" alpha="0"load="true"/> </data> Everything loads fine when I do it this way. Any suggestions?
×