Jump to content
GreenSock

Search the Community

Showing results for tags 'jittery images'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • GreenSock Forums
    • GSAP
    • Banner Animation
    • Jobs & Freelance
  • Flash / ActionScript Archive
    • GSAP (Flash)
    • Loading (Flash)
    • TransformManager (Flash)

Product Groups

  • Club GreenSock
  • TransformManager

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey, I know this might be a bit hard question to answer, because its hard for me to explain it. I have an background, with an image on top of it. tl.to(background, 4, {y:-48, rotationZ:0.01, ease:Power2.easeOut}) ; tl.to(image, 0.2, {scaleY:0.3, transformOrigin:"50%", rotationZ:0.01, yoyo:true, repeat:1, ease:Power4.easeInOut}); When doing the second animation (the image) the background is moving a pixel backwards, and the image itself, is doing a jittery move, (not the same in all formats). My issue is that on my computer, phone, BrowserStack, other colleagues devices, and i cant reproduce it. But on 1 (my PM's computer) and the clients computer, this jittery move happens (typical...). - I've checked different browsers on the PM's computer, and tried with the exact same versions on my own + BrowserStack, no success. I'm always using rotationZ when scaling/moving an object, and i've also tried with z and force3D. I hope my question makes just a bit of sense, and that you guys have a tip to how i might be able to solve this, or some information about why this happen, so i can tell the PM + client that "it happens on 0.001% devices"... Should i put up a video of the case? - since the jittery most likely wont happen for you guys either. BR. Christian
×