Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

vdheyning

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

vdheyning's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Thank you both Chris and Rodrigo, I am now well on my cutting and paste way!
  2. Hi! Prior to writing my topic I did look at chris Gannon's site, unfortunately I would have to pay to download a file, the cost doesn't worry me, just belonging to yet another site doesn't appeal to me. I also tried pasting the code inot a blank dreamweaver page, I have a logo called logo, <script src="http://cdnjs.cloudfl...TweenMax.min.js"></script>var letterA = sym.$('AA2'); <script> window.onload = function(){ var logo = document.getElementById("logo"); TweenLite.to(logo, 1, {left:"632px"}); } </script> and again, nothing happens. I just don't know how to start, I like the codepen in the get started, I can see the different files, (HTML, CSS, JS) I just don't know how to replicate it on my desktop. I know I'm missing something here, maybe I should juts go back to flash... Thanks! Fam
  3. Hi There, I am sorry to be asking this most basic of questions, I come from Flash, and need to switch to Edge, I was perfectly good at copy-paste in AS3, but hardly understood what I was doing, which mattered not as things always worked anyway. I never needed to venture beyond a basic slideshow or a simple portfolio site. Now Edge, I tried pasting this into the code editor on the stage <script src="http://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/gsap/latest/TweenMax.min.js"></script>var letterA = sym.$('AA2'); <script> window.onload = function(){ var logo = document.getElementById("logo"); TweenLite.to(logo, 1, {left:"632px"}); } </script> Nothing happens. I just don't know how to start to get things going. Once I get it started, I'll be back at copy paste, and all will be well again. I know it's like asking how do you hold a pencil, but I can't seem to figure it out. Thanks!
  4. Yessss!!! It works! I am so unbelievably grateful! Thank you so much, I will now study the code and dedicate any further work I ever produce to you! Best holiday present ever, thank you, Happy Holidays, Hope not to bother you any time soon, Fam
  5. Hi jack, sorry to be back again with this, but something else curious is happening now, I got the swf to load in its container in (see attached) flashEx8.fla in the testComOld folder, using a previous version of com, but I get an error and the swf 's buttons don't work. In the testComNew folder, flashEx9.fla, using your latest com files, the swf still doesn't load within my container, but the loaded swf is interactive. The loaded swf: CountryMap is from same fla file in both cases, also attached. It's driving me crazy! So, if you can still find it within yourself to give this one more glance, I would really appreciate it, if not, I really understand, and I apologize for being a pain! Thanks, and happy holidays! Fam
  6. HI Jack, noi I don't get errors with the files you sent back to me, but that's only one swf that I need to load in my portfolio, and that one adds everything to the stage instead of to the container, and I can't figure out how to fix that, the one I get the error on is the one on this site: http://www.sosimplified.com/site_test/flashEx3.html, the middle button, which you said you also get an error on, but a null child error, which doesn't really affect the performance, but with the new com file, the fla doesn't even publish, so it does not work for me, as I can live with an error when people click too soon, before the sound has done loading, I can probably fix that by putting a delay on the click here to close button, but I can't fix the fla file not publishing. all the files are on this site http://www.sosimplified.com/site_test/flashEx3 if you were to use your new com folder with this file, you'ld get that error: (the swfs are also in that folder http://www.sosimplified.com/site_test/ ) param count mismatch virt params=3 optional=3 com.greensock.loading.core::LoaderItem/_dump() over params=2 optional=2 com.greensock.loading.core::LoaderItem/_dump() VerifyError: Error #1053: Illegal override of MP3Loader in com.greensock.loading.MP3Loader. at global$init() at Gowan_fla::MainTimeline/frame87()[Gowan_fla.MainTimeline::frame87:2] but honestly, I really don't expect you to waste any more of your time on this, I am grateful for all the time you already spent trying to help me, I know it must be really hard trying to fix colossal messes like mine, but if it's nagging you, this is where it all lives! Fam
  7. thanks Jack, I know I sometimes get null errors too, but only if I try to click too fast from one to another, which I think is because the sound is not quite done loading and I'm trying to unload it, but with the newest com folder the whole thing doesn't work, but that's Ok for now, I am going to use the html swf loading method instead. I also tried using container instead of stage but I get errors that way too, I'm going to follow the advice from a good teacher I once had: walk away from it and it might come to you later! Again, thank you for all your help, if I ever figure out any of these problems, I'll let you know! Thanks, Fam
  8. Hi Jack, Of course I don't expect you to troubleshoot my files, that would be crazy, I just thought you were successful just by swapping the com folder with the new one. The error I get is not in uploading this countryMap_22.swf but in loading the swfs I managed to upload succesfully in the previous file, see this link. http://www.sosimplified.com/site_test/flashEx3.html The files are just way too big to get to you, I'll just go back to the old com folder, which loads the other swfs fine without error, and forget about this particular countryMap_22.swf on my portfolio page, as I don't see how I can add the movieclips to the stage without adding them to the stage, if you see what I mean. I'm juts not good enough in as3 to figure it out. Anyway, such is life in code land! Again, thank you so much for your time, I think we gave it a good enough try, as I get better maybe slowly all these issues will get ironed out! Fam
  9. Hi jack, I dutyfully took away import gs.*; // <-- OLD! import gs.easing.*; // <-- OLD! import gs.plugins.*; // <-- OLD! so I only had this left: import com.greensock.*; import com.greensock.loading.*; import com.greensock.events.LoaderEvent; import com.greensock.loading.display.*; re-imported again your new com folder, but it's still not working, I don't know what to fix on the CountryMap_022.fla file, if you did some editing there too, could you send the file back to me? Or if you have a folder with thefiles in it and the com folder you used and zipped it and it works for you it should work for me, right? I'm sorry this is all getting a little out of hand and I understand that it's not really your problem, also, by replacing the com folder with the latest and greatest I now still get that same error, what am I doing wrong? I just replace the com folder in my classpath folder, correct? And once the swf is correctly published, it doesn't need the com folder anymore, right? as I don't have to upload it to my server when publishing, am I missing something really obvious? One more go-around and then I may have to give up...but I hope your next reply will fix it... Thanks, I really appreciate it... Fam PS I did attach the swf I get as a result to show you what i mean
  10. HI jack, another problem, when I update the com file, I now get an error message param count mismatch virt params=3 optional=3 com.greensock.loading.core::LoaderItem/_dump() over params=2 optional=2 com.greensock.loading.core::LoaderItem/_dump() VerifyError: Error #1053: Illegal override of MP3Loader in com.greensock.loading.MP3Loader. at global$init() at Gowan_fla::MainTimeline/frame87()[Gowan_fla.MainTimeline::frame87:2] in my older fla file, this one: http://www.sosimplified.com/site_test/flashEx3.html http://www.sosimplified.com/site_test/flashEx3.fla it works when I switch back to my outdated version of com. Sorry to be such a pain... Thanks, Fam
  11. HI Jack, I tried with the newest downloaded version but my result is still the same...did you change any code at all on the fla files? Or did you just change some code on your class files? Please let me know, thanks, Fam
  12. PS the xml folder for the coutryMap piece is in the test_fam.zip file, TX!
  13. HI jack, I will try and upload some sample swfs, but just so I can explain what I'm trying to do, here's my test site, I am trying to build a portfolio piece with some of my flash pieces, clicking the square images opnes the corresponding swf, some are loaded directly with your code, (the first one), the others I first loaded them with UIloader component, see previous issues. http://www.sosimplified.com/site_test/flashEx3.html I will also upload the latest fla file, stripped from everything I don't need, because I have another issue: queue3.append( new SWFLoader("testUI3.swf", {name:"mainClip", estimatedBytes:30000, container:flash_mc3, autoPlay:false}) ); for some reason the container gets ignored, and the movie just loads in the main frame, I do not have that issue with the other swfs, (other issues, but not this one, I will send you 2 attachement, I had to delete a lot to make the file be under 1 meg, but I still have to do it in 2 goes, if you want to see the fla file from the swf Im trying to upload. I hope you can help with this, though I'm beginning to think I should not be making a portfolio of flash pieces... Again, thank you so very much, Fam
  14. HI Jack, again ,thanks, I will try and make the example files tomorrow, the problem is that the files I need to show are big and long animations, and they are the ones that get messed up, I did however find one solution: (and this, I swear is why I always get in trouble in life and ActionScript, I just hack my way through it like a chicken without a head) If I load the file into an UILoader, publish it, and then use the resulting swf with your loader, all is well! I know that's not how you're meant to do it, but it works and for now that makes me very happy. I will make the example files tomorrow, thank you so very much for all your help and patience, Fam
  15. Hi Jack, thank you for your patience... I tried this, as you suggested, changed next frame to play, and put stop on top, but now when I use swf loader, the preloader just keeps playing and playing, the movie never starts... I know this is not tweening stuff, and I know you say it doesn't work with the adobe loader, but it does seem to work with the flash UILoader, also, when I do make the changes, as see below, as you suggested, the movie publishes fine... I don't understand why it works for you and not for me...maybe bad karma... stop(); import flash.events.ProgressEvent; function update(e:ProgressEvent):void { var percent:Number = Math.floor( (e.bytesLoaded*100)/e.bytesTotal ); if(preloaderMC is MovieClip){ preloaderMC.gotoAndStop(percent); } if(percent == 100){ play(); } } loaderInfo.addEventListener(ProgressEvent.PROGRESS, update); // Extra test for IE var percent:Number = Math.floor( (this.loaderInfo.bytesLoaded*100)/this.loaderInfo.bytesTotal ); if(percent == 100){ play(); }
×