Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dennisat

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Dennisat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. But again what if we need to apply the filter? This filter is the shadow.
  2. Now it's perfect! I applied this "fill" on the <g> and it looks as I wanted. Tested on ipad a1474 iphone 4s Thanks for your fast response!
  3. Note that I am working on other's implementation, I am not familiar with GSAP yet. In this animation, when the safe opens... red boxes are coming out of it. There is a performance issue with these flying boxes. They don't "fly" smoothly only on ios devices (all of them). This is happening at line 168 in logosDistances.forEach loop. For the debugging, to ensure that there is no other animation in progress at the same time... I wrapped this tween in a timeout of 3sec. There is TinyURL for this animation, the: https://tinyurl.com/redredbox Thank you in advance
  4. Hey GSAP, Sorry for the late response. I tried hard to reproduce the problem in codepen but it wasn't possible. Anyway, I found what was the problem. The SVG renders in heavy dom documents looks to be blocked... (probably for the sake of performance) although there is no documentation anywhere regarding this! As proof of this assumption is the solution that I found... that is not really a hack. The solution is... LAYERS! Forcing the browser to create an internal layer for the animation container, improves the performance (but note that this is not cheap and should be used sparingly). A nice description for this can be found here: https://aerotwist.com/blog/on-translate3d-and-layer-creation-hacks/
  5. I am working on implementation of another developer. I am not familiar with this library yet. So, this issue might be a configuration issue or something like this. It's only on iphones (tested on 4S & 6S) the svg animations are shown only when the page is scrolling! I was expecting the opposite behavior really. I have placed console messages and I figured out that the animations are applied correctly but are not rendered on the screen. When we scroll the screen even a little bit, we get the current position of the animated objects. Since we have lost some frames the animation looks like it jumps. So this means that the animations are working behind the scene. I have also placed console messages and I saw that everything is working fine and simply the dom is not updated. When I scroll the screen slowly the animations are running normally. It looks like the svg changes are blocked for performance issues??? I don't know. This happens only on iphones!!! It tested and it works on: - mac desktop (safari, ff) - win desktop (ie11!!, edge, ff, chrome) - android (chrome) is not working on: - iPhone 4s, 6s (safari and chrome!) - ipad (safari)
×