Jump to content
GreenSock

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Site Web Service

SVG animation not working on site

Recommended Posts

Hello,

 

Starting to fiddle with Tweenmax, im trying to get a simple animation working on my website. My animation is working properly on codepen, but not on my wordpress website (using svg support plugin). There are no errors in the console. but nothing happens on the website, im left with a still image of my svg. I think it has something to do with the fact that the javascript files are loaded by the parent page in which the svg is embedded (inline). I can't figure out a solution for this problem. Can anyone help ? Thanks

 

an example of the banner on the page can be found here.

 

Thanks

See the Pen OwbOOR by imadelhaj (@imadelhaj) on CodePen

Link to comment
Share on other sites

These threads may help:

Happy tweening.

:)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just found a workaround.

 

As far as iknow Svg animation won't work with files uploaded via any file uploader plugin (i.e wordpress plugin that help you manage svg files through the media uploader). Even if the svg is rendered inline. The only way i got it to work is by inserting the code directly in the page via using shortcodes.

If someone has any thoughts, it would be great to hear them.

 

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×