Jump to content
GreenSock

kvnmcwebn

issues working locally

Recommended Posts

Hi,

I'm on my vacation at the moment with almost no internet connection and am I'm trying to work locally.

 

Is there a reason why this doesn't load/work offline:

  <script src="js/ModifiersPlugin.min.js"></script>

 

While this loads/works fine online?

 <script src='https://cdn.jsdelivr.net/g/gsap@1.19.1(TweenMax.min.js+plugins/ModifiersPlugin.min.js)'></script>

 

And this loads fine offline in the same file:

   <script src="js/index.js"></script>

 

I'm baffled by this.

 

bottom of html file....
</svg>
  <script scr="js/jquery-3.2.1.js"></script>
    <script src="js/index.js"></script>
<script src="js/TimelineMax.js"></script>

    <script src="js/index.js"></script>

</body>
</html>

 

Link to comment
Share on other sites

Hi @kvnmcwebn:)

 

Is that a direct copy and paste from your actual project? If so, I'm not seeing the Modifiers plugin being loaded, but I see the index.js file being loaded twice. I'm also only seeing TimelineMax.js. Did you mean to load TweenMax? 

 

Hopefully that helps. Happy tweening.

:)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Yep, you really have to load either TweenLite or TweenMax for things to work. TweenLite is the base class for all of GSAP (and TweenMax has TweenLite inside of it). 

 

Your example that you said did work was loading TweenMax. It looks like your other example was only loading TimelineMax, so you'd need to add TweenLite or TweenMax to have it work. 

 

Does that clear things up? 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ah pardon, yes that clears things up. I need to load both timeline and tweet max. I thought the modifiers.js would cover all the bases but it wasn't. There shouldn't be any problems with those files working locally though right? thank you

Link to comment
Share on other sites

Absolutely, it's fine to use those files locally. No problem at all. Let us know if you run into any trouble. 

Link to comment
Share on other sites

ok great, I guess I was not clearing the cache properly. All good now. Thanks. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×